Om Energibolaget

din ultimata Energipartner

Välkommen till Energibolaget, din ultimata kraftpartner för en framgångsrik och energifylld tillvaro. Vi är inte bara ett vanligt energibolag, vi är det oslagbara alternativet som sätter standarden inom branschen. 

Med vår passion för att leverera överlägsen energi till varje hushåll och företag garanterar vi att du får enastående prestanda och oslagbar kundservice. Vi vet att varje ögonblick är värdefullt, och därför strävar vi efter att ge dig den mest pålitliga och effektiva energilösningen.

enkelt

Enkla och snabba lösningar för alla behov.

effektivt

Med modern teknik effektiviserar vi allt.

ekonomiskt

Det lönar sig att anlita oss.

Vår Vision

Vi vill vara en del i byggandet av en mer miljövänligare värld. Tillsammans med våra samarbetspartners skapar vi en mer hållbar framtid där vi ger våra kunder ett värde och trygghet ihop med miljövänliga lösningar. 

Vårt Mål

Vi strävar efter att vara det bästa valet för våra kunder och att alltid leverera det bästa arbetet varje dag genom våra tjänster. Vi älskar verkligen det vi gör och vill att det märks hos er som kund!

Genom att välja oss som din energileverantör, får du inte bara tillgång till en pålitlig och hållbar energiförsörjning, utan också en mängd förmåner som kommer att ta din upplevelse till nya höjder. Vi erbjuder skräddarsydda energilösningar som passar dina unika behov och hjälper dig att spara pengar samtidigt som du minskar din miljöpåverkan. Vår engagerade och kunniga personal står alltid redo att guida dig genom varje steg och se till att du får ut det mesta av din energiupplevelse. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och skapa långsiktiga partnerskap som bygger på förtroende och framgång.

När du väljer Energibolaget, väljer du också en framtid full av oändliga möjligheter och energirikedom.
Ta steget in i en värld av oslagbar service, pålitlig energi och enastående prestanda.
Kontakta oss idag och upptäck vad vi kan göra för dig och din Energiframtid.

Hör av er

Tel: +46 031 711 45 00
Epost: kundtjanst@energibolaget.com