Ladda Hotell

Ladda hotell

hitta rätt laddlösning

Erbjud era gäster möjligheten att kunna ladda sin elbil! Hotellbranschen styrs väldigt mycket av nyheter, där utbud ständigt behöver förbättras eftersom gäster förväntar sig det. Idag är WiFi standard och det dröjer inte länge förrän laddstationer för elbilar är det också. Dagens hotellgäster bokar hotell alltmer utifrån tillgängliga laddstationer.

Med en laddlösning på hotellet

Tillväxten av laddbilar accelererar i hög fart, likaså efterfrågan på en mer hållbar livsstil där högre krav ställs på mat, boende och resor. Fler elbilsägare reser mer än gärna på semester i sina elbilar och är villiga att betala för att kunna ladda bilen. Vinn fighten om hotellgästerna genom att skaffa rätt och smart laddlösning. Erbjud era gäster elbilsladdning och bli mer synliga på kartan. Samtidigt är ni med på resan mot en mer hållbar framtid där miljö och klimat står i fokus. Energibolaget finns här för dig! Vi jobbar med världens största tillverkare av laddstolpar, Wallbox. Våra laddboxar är specifikt tillverkade för att motstå vårt skandinaviska klimat med växlande temperaturer.
Mjukvaran uppdateras konstant så att du alltid kan känna dig trygg.

Synglighet

Ni hamnar lättare på kartan, kan attrahera fler gäster med elbilar och laddhybrider genom sökningar på laddplatser via hotels.com och booking.com

glada gäster

Ni ger era gäster en upplevelsepotential med bästa möjliga service. Som i sin tur kan ge er fler rumsbokningar och öka omsättning i bl.a. restaurang. 

nya gäster

Ni når mycket lättare ut till nya gäster och besökare som kan ladda sina bilar smidigt med laddkort eller via App. Smidigt och enkelt.

support

Med våra servicepaket får ni den support ni behöver när ni har behov av den. Alltid tills du känner dig helt nöjd.

investeringsstöd

Via Naturvårdsverkets hemsida kan ni få upp till 50% via Klimatklivets investeringsstöd för publika laddstationer.

intäkter

Det finns möjlighet till att generera löpande intäkter från kunder via era laddplatser.

Läs mer om våra Servicepaket för laddstolpar.

Hör av er

Tel: + 46 031 711 45 00
Epost: kundtjanst@energibolaget.com