Wallbox

Laddboxar för alla behov.

Wallbox är ett globalt företag som strävar efter att förändra världens energianvändning. Vi skapar smarta laddningssystem som kombinerar banbrytande teknik med enastående design och hanterar kommunikationen mellan bil och laddare via lättanvända appar.

Kompatibel med alla stora märken

Vi går samman för att ge framtidens mobilitet en ny riktning.

Pulsar Plus

Wallbox Pulsar Plus skapades för att ge ditt elfordon en kraftfull, smart laddare i otroligt liten storlek. Den är perfekt att använda hemma varje dag. Den har små mått och minimalistisk design, passar i alla garage och är förbättrad med flera funktioner som finns i myWallbox-appen.

Pulsar Plus är vår minsta men ändå kraftfulla smarta elfordonsladdare. Den finns tillgänglig med en mängd laddkablar och elförsörjningsalternativ, så den kan ladda alla elbilar upp till 22 kW. Anslut till myWallbox-appen via Wi-Fi eller Bluetooth och utnyttja en mängd smarta laddfunktioner.

Förbättra din laddupplevelse med Power Boost

Förbättra din laddares intelligens med vår dynamiska lastbalansering för att undvika blackout och chockerande elräkningar. Det mäter ditt hems energiförbrukning i realtid och anpassar automatiskt laddningen till ditt elfordon i harmoni med din lokala nätkapacitet.

Commander-serien Din kompletta delade laddningslösning.

Laddning är enkelt och skalbart i alla utrymmen med vår Commander-familj med smarta laddare. Commander 2 och 2s innehåller allt du behöver för att bygga ett prisvärt och avancerat laddningsnätverk idag.

 

Commander-serien är konstruerad för att passa in sömlöst i bostadsområden, arbetsplatser, vagnparker och mera, och fungerar tillsammans med vår kostnadsfria myWallbox-app för att spara pengar för ditt företag och förändra ditt sätt att använda el.

Quasar 2

Quasar 2 förvandlar ditt elfordon till ett extremt kraftfullt energilagringssystem som kan driva ditt hem med billigare, renare energi i upp till tre dagar. Vår intelligenta programvara och enkla appupplevelse gör att du kan få tillgång till din energi på begäran – oavsett om det är för snabb smart laddning eller ett energieffektivt boende.