Zaptec

Zaptec är ett norskt företag som erbjuder innovativa laddlösningar för elfordon. De har utvecklat avancerade laddboxar som kombinerar hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet.

Zaptec har ett brett sortiment av laddboxar som är utformade för att passa olika behov och användningssituationer. Deras produkter inkluderar smarta laddboxar för både hemmabruk och offentliga platser. Zaptecs laddboxar kan också integreras med olika betalningslösningar och system för fjärrövervakning och hantering av laddstationer. Med andra ord, Zaptec har laddlösningar för alla typer av elfordon och för en mängd olika användningssituationer.

Zaptecs produkter är utformade med den senaste tekniken, vilket innebär att de kan leverera hög effektivitet och snabb laddning för alla typer av elfordon. Zaptecs laddboxar är mycket användarvänliga, med ett enkelt och intuitivt användargränssnitt som gör det enkelt för användarna att ladda sina fordon på ett bekvämt sätt.

Slutligen är Zaptecs laddboxar också mycket säkra och pålitliga, med inbyggda skyddsfunktioner som skyddar både användare och fordon från överhettning och kortslutning.

Genom att kombinera den senaste tekniken med en stilsäker formgivning erbjuder de intuitiva och effektiva elbilsladdare för både hem och offentliga miljöer – Zaptec Go för hemmet och Zaptec Pro för flerbostadshus och offentliga miljöer.

 

Zaptec Go

Elbilsladdare som är lika smart på insidan som den är enkel på utsidan

Zaptec Go passar alla bilar, både elbil och hybrid är en av världens minsta 22 kW-laddare. Fullmatad med den allra senaste tekniken är Zaptec Go alltid uppkopplad med WiFi och 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. Det går både enkelt och snabbt att installera laddboxen och Zaptecs laddstationer är certifierade med högsta säkerhetsstandard. Laddboxen finns i sex olika färger.

Cloud White

Moss Green

Midnight Blue

Wooden Brown

Rock Grey

Asphalt Black